Παντελώς ανακριβή τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ λέει ο Δ.Σιούφας
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, διαψεύοντας το σχετικό δημοσίευμα. Ο πρόεδρος του Σώματος καλεί τον Οργανισμό να πάρει θέση, αποκαθιστώντας την αλήθεια.
30
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα περί ληξιπρόθεσμων χρεών βουλευτών στον ΟΤΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, διαψεύοντας το σχετικό δημοσίευμα.
Ο πρόεδρος του Σώματος κάλεσε τον Οργανισμό Τηλεπινοινωνιών να πάρει θέση, αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σιούφας υπογράμμισε ότι επί προεδρίας Αννας Μπενάκη Ψαρούδα ρυθμίστηκαν οι υποχρεώσεις της περιόδου 1 Ιανουαρίου 2000 έως 31 Δεκεμβρίου 2005.
«Έκτοτε η Βουλή των Ελλήνων τηρεί κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της» καταλήγει.
Στο δημοσίευμα της Καθημερινής γινόταν λόγος για «φέσια» άνω των 200 εκατ. ευρώ στον ΟΤΕ, τόσο από βουλευτές όσο και από Μέσα Ενημέρωσης, Πανεπιστήμια και εναλλακτικούς παρόχους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του


