
Δεύτερη νίκη για τον Αρη με 3-0 σετ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Ο Αρης κέρδισε ξανά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό, με πρωταγωνιστές τους Εβάντρο και Σίλταλα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν δύο ακόμα φιλικούς αγώνες, την Πέμπτη (25/9, 17:00GR) εναντίον του Μίλωνα στην Αθήνα και την Παρασκευή (26/9, 17:00GR) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό επίσης στην Αθήνα.
89
Ο Αρης κέρδισε ξανά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ, στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό, με πρωταγωνιστές τους Εβάντρο και Σίλταλα.
Τα σετ: 25-22, 30-28, 25-16
Αρης: Σίλταλα 16, Τερζής 2, Εβάντρο 20, Καστελάνο 7, Λέχτονεν 12, Πετρέας 5, Ζάρεκ 8, Μπασούκας 6, Μπαμπαλιούτας (λ-57%).
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Σιδηρόπουλος 1, Πέτρογλου 16, Σαμαράς 12, Πιάγκο 19, Γραμματικάκης 6, Κίτσιος Χρ. 8, Δημητρούδης (λ-69%).
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αρη, Τάσος Κουμπλής, δήλωσε: «Από το παιχνίδι αυτό κρατάμε μόνο το σκορ, καθώς σε γενικές γραμμές δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Η εμφάνισή μας δεν είχε καμία σχέση μ΄ αυτήν του πρώτου αγώνα».
Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν δύο ακόμα φιλικούς αγώνες, την Πέμπτη (25/9, 17:00GR) εναντίον του Μίλωνα στην Αθήνα και την Παρασκευή (26/9, 17:00GR) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό επίσης στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…