ALICO AIG Life και National Union τονίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ασφαλιστήρια
Μετά τις εξελίξεις στη μητρική ΑΙG, οι εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα ALICO AIG Life και National Union/AIG Greece ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους τους και τους δικαιούχους αποζημιώσεων ότι είναι απολύτως διασφαλισμένοι.
27
Μετά τις εξελίξεις στη μητρική ΑΙG, οι εταιρείες του ομίλου στην Ελλάδα ALICO AIG Life και National Union/AIG Greece ενημέρωσαν τους ασφαλισμένους τους και τους δικαιούχους αποζημιώσεων ότι είναι απολύτως διασφαλισμένοι με την πιστοποιημένη υπερκάλυψη των ασφαλιστικών αποθεμάτων που προβλέπει η ελληνική ασφαλιστική νομοθεσία.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, τα αποθέματα αυτά είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε επενδύσεις χαμηλού ρίσκου και σταθερής απόδοσης με έμφαση σε ομολογίες του Ελληνικού Δημοσίου.
Τα υγιή οικονομικά στοιχεία και η παραδοσιακά θετική εικόνα των εταιριών του Ομίλου συνεχίζουν, βελτιούμενα, να αποτυπώνονται και στα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2008, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στην αρμόδια αρχή (ΕΠΕΙΑ).
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε από την έδρα του AIG ότι η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ενισχύσει την εταιρία με διετές δάνειο 85 δισ. δολαρίων.
Ο κρατικός δανεισμός αποτελεί μια έκφραση ουσιαστικής εμπιστοσύνης και εξασφαλίζει στον όμιλο τον χρονικό ορίζοντα για τη διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων όσον αφορά στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του.
Στις προθέσεις του ομίλου δεν περιλαμβάνεται η μείωση κεφαλαίων των θυγατρικών ασφαλιστικών εταιρειών του, τονίζεται, τέλος, στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
