
Στον Πύργο για την κηδεία του Γιάννη Σκουλαρίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου μετέβη την Τετάρτη στον Πύργο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Γιάννη Σκουλαρίκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 80 ετών.
103
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου μετέβη την Τετάρτη στον Πύργο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Γιάννη Σκουλαρίκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωριό Σμύλα της Αρχαίας Ολυμπίας το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 80 ετών.
Σε δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου για την απώλεια του Γ.Σκουλαρίκη είπε: «Ο Γιάννης Σκουλαρίκης, φίλος, φίλος καλός, άνθρωπος καλός, συναγωνιστής, αγωνιστής πάντα και παντού. Στους Ανένδοτους, στις κυβερνήσεις της Αλλαγής, στον τόπο του, στην Ηλεία, στην Αρχαία Ολυμπία, στη Βουλή, για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του. Αυτήν τιμούμε και για αυτή συνεχώς θα αγωνιζόμαστε. Θα τον θυμόμαστε πάντα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι –
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE

