Το δρόμο της επιστροφής στο Πεκίνο πήρε ο Κονσταντίνοφ
Ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ αναχώρησε από την πατρίδα του με προορισμό την Κίνα, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα βόλεϊ της Βουλγαρίας. Ο 35άχρονος ακραίος είχε παρουσιάσει υψηλή συγκέντρωση τεστοστερόνης σε εξέταση στην οποία είχε υποβληθεί πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, υπεβλήθη σε νέες εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων βγήκε αρνητικό.
89
Ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ αναχώρησε από την πατρίδα του με προορισμό την Κίνα, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα βόλεϊ της Βουλγαρίας. Ο 35άχρονος ακραίος του Ηρακλή είχε παρουσιάσει υψηλή συγκέντρωση τεστοστερόνης σε εξέταση στην οποία είχε υποβληθεί πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και είχε γυρίσει στη Βουλγαρία για να… διερευνηθεί περαιτέρω το ζήτημα.
Η επιτροπή ελέγχου για αναβολικές ουσίες υπέβαλε τον αθλητή σε ένα γύρο εξετάσεων και γνωστοποίησε ότι το αποτέλεσμα τους ήταν αρνητικό.
«Ζήτησα από τους υπεύθυνους των Ολυμπιακών Αγώνων να διενεργήσουν έλεγχο ντόπινγκ στο Πεκίνο, αλλά το αίτημά μου απορρίφθηκε, κι έτσι αποφάσισα να γυρίσω πίσω και να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ» αποκάλυψε ο Κονσταντίνοφ στους δημοσιογράφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μελόνι: «Δεν μπορούμε να υπογράψουμε αμέσως τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα»
- Πριέβιντζα – ΠΑΟΚ 67-87: Διπλό στη Σλοβακία και πρόκριση στα προημιτελικά του Europe Cup
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του

