Δίχως οροφή οι 1001 ίπποι της Bugatti Veyron
To ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο αποκτά ανοιχτή εκδοχή, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Concours d Elegance στην California. Ο λόγος για την νέα Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, η οποία απέκτησε αποσπώμενη οροφή.
Η οδηγική μηχανή των 1001 ίππων με τον 16κύλινδρο κινητήρα που θα θαυμάσουν όσοι βρεθούν στις 16 Αυγούστου στο Pebble Beach της California, θα φέρει, κατά τους ιθύνοντες της Bugatti, καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις που αντισταθμίζουν την απουσία σταθερής οροφής, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ακαμψία του πλαισίου.
Η Veyron Grand Sport θα πωληθεί κατόπιν πλειστηριασμού που θα διεξαχθεί την επομένη της παρουσίασής της, ενώ τα υπόλοιπα περιορισμένης παραγωγής αντίτυπα, θα αρχίσουν να βγαίνουν από το εργοστάσιο της γαλλικής φίρμας την άνοιξη του 2009.
auto.in.gr
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση

