Με άτοκο ή έντοκο διακανονισμό και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που καλύπτουν το σύνολο της γκάμας της, διατίθενται στην Ελλάδα από την Agripan AE τα μοντέλα της Daihatsu.


O άτοκος διακανονισμός αφορά τα Cuore 1.0 και Sirion 1.0, 1.3 και 1.5, για τα οποία ισχύει 30% προκαταβολή και εξόφληση σε 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις ή 45% προκαταβολή και αποπληρωμή σε 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις ή 60% προκαταβολή και εξόφληση σε 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις.


Παράλληλα, για τα παραπάνω μοντέλα αλλά και για τα Copen 1.3 και Terios 1.3 και 1.5 ισχύουν και προγράμματα έντοκης χρηματοδότησης από 0% προκαταβολή με μηνιαίο επιτόκιο 0,50% και εξόφληση έως και σε 36 δόσεις ή από 0% προκαταβολή με μηνιαίο επιτόκιο 0,56% (πλέον εισφοράς N. 128/75, 0,6%) και αποπληρωμή από 37 έως και 84 δόσεις, μέσω των τραπεζών Alpha Bank και Eurobank.