
Ακυρώθηκε ευρωπαϊκή περιοδεία της Σεζάρια Εβόρα
Η Σεζάρια Εβόρα ακύρωσε, για λόγους υγείας, την ευρωπαϊκή περιοδεία της που θα γινόταν σε δύο μέρη -από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τον Δεκέμβριο- και περιελάμβανε και τη χώρα μας.
43
Η ΣεζάριαΕβόρα ακύρωσε, για λόγους υγείας, την ευρωπαϊκή περιοδεία της που θα γινόταν σε δύο μέρη -από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τον Δεκέμβριο- όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τη δισκογραφική εταιρεία Lusafrica.
Η εταιρεία δεν έδωσε καμία περαιτέρω διευκρίνιση για τα αίτια που οδήγησαν την «ξυπόλητη ντίβα» σε αυτήν την απόφαση.
Η 66χρονη Σεζάρια Εβόρα επρόκειτο να εμφανιστεί το καλοκαίρι στη Γαλλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Το δεύτερο μέρος της περιοδείας της θα ξεκινούσε τον Οκτώβριο.
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο Rogamar, κυκλοφόρησε στις αρχές του 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Οι κάμερες «δείχνουν» τους εμπρηστές – Δύο δράστες και ένα τσιλιαδόρο αναζητά η αστυνομία για το θάνατο της Βάγιας Νέστορα
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ευρωπαϊκές μάχες και Ελβετία-Αλγερία
- Συνταγή: Κοτόπουλο με σάλτσα σκόρδου
- Κινδύνους όρασης φέρνουν τα γυαλιά ηλίου εκτός οπτικών καταστημάτων
- Το 2026 είναι ηλίθιος και επικίνδυνος όποιος σκέφτεται ότι γίνεται πολιτική με γκαζάκια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι – Σε ποιες περιοχές





