
Με άνοδο 0,23% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Μικρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.122,91 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,23%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 255 εκατομμύρια ευρώ.
28
Μικρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.122,91 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,23%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 255 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειοψηφία τους σε θετική τροχιά. Τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι εξής δείκτες: των Ασφαλειών με 1,07%, του Εμπορίου με 0,82% και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών με 0,62%.
Την μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι εξής δείκτες: της Κοινής Ωφέλειας με 3,12%, των Κατασκευών με 1,43% και του Πετρελαίου με 1,42%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, ενισχύθηκε κατά 0,27%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,38%, και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, παρουσίασε πτώση σε ποσοστό 0,35%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 124 ενισχύθηκαν, 101 υποχώρησαν και 65 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Heart of the Beast» με τον Μπραντ Πιτ: ‘Ερχεται τον Σεπτέμβρη στις αίθουσες
- Κρουαζιερόπλοιο «Ambition»: Παραμένει σε καραντίνα – «Εξαιρετικά μεταδοτικός ο νοροϊός» λέει ο Μαγιορκίνης
- Χανταϊός: Οκτώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του στελέχους των Άνδεων – Η ενημέρωση του ΠΟΥ
- Νέο επίδομα ανεργίας: Υπό αξιολόγηση η πιλοτική εφαρμογή – Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν
- Οι Νεάντερταλ ήταν οι πρώτοι οδοντίατροι, αποκαλύπτει δόντι 59.000 ετών
- Το Μουντιάλ πλησιάζει, ο Μέσι… ετοιμάζεται: Χατ τρικ και ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
