Βενζινοκίνητη και υπερτροφοδοτούμενη η νέα Skoda Fabia RS
Με υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.400 κ.εκ. θα εξοπλίζεται -όπως όλα δείχνουν- η νέα Fabia RS, φτάνοντας, πιθανόν, τους 174 ίππους.
Την επιστροφή της Fabia RS προετοιμάζει η Skoda, θέλοντας να ενισχύσει το δυναμικό προφίλ του δημοφιλούς μοντέλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία προσανατολίζεται στην εξέλιξη ενός βενζινοκινητήρα για την ισχυρότερη έκδοση της Fabia, που δεν είναι άλλος από τον 1.400άρη TSI του VW Group.
Συνδυάζοντας τη λειτουργία δυο υπερσυμπιεστών (καυσαερίων και μηχανικός) ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει μέχρι και 174 ίππους, γεγονός που επιτρέπει στους ανθρώπους της Skoda να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος διαφορετικών διαμορφώσεων.
Πιθανή θα πρέπει να θεωρείται και η τοποθέτηση του σειριακού κιβωτίου διπλού συμπλέκτη (DSG) που παραδοσιακά συνοδεύει τον TSI κινητήρα των 1.400 κ.εκ.
auto.in.gr
- Συνελήφθη 70χρονος εξαπατούσε ηλικιωμένους – Έκλεψε πάνω από 15.000 ευρώ
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για ερωτικά ραντεβού!
- «Big Bang» στις επενδύσεις από τις Big Tech για την ΑΙ
- Τους υπουργούς Εργασίας της ΝΔ δίνει η Στρατινάκη σε απάντησή της – Την τελική απόφαση και υπογραφή για τα κονδύλια είχε ο εκάστοτε υπουργός
- Ο Bad Bunny δεν λέει πολλά για την εμφάνιση του στο Super Bowl, αλλά υπόσχεται ένα «μεγάλο πάρτυ»
- ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα – Παραβιάζει βάναυσα προσωπικά δεδομένα
