Από 19 έως 21 Ιουνίου η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αθήνα
Η Αθήνα όπως κάθε χρόνο γιορτάζει τη μουσική. Φέτος ένα τριήμερο πάρτι (από 19 έως 21 Ιουνίου) διοργανώνεται σε πολλές γωνιές της πρωτεύουσας. Στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής συμμετέχουν 16 πόλεις, ενώ στην Αθήνα στήνονται σκηνές σε 13 σημεία.
91
Η Αθήνα όπως κάθε χρόνο γιορτάζει τη μουσική. Φέτος ένα τριήμερο πάρτι (από 19 έως 21 Ιουνίου) διοργανώνεται σε πολλές γωνιές της πόλης.
Η Πλατεία Κοτζιά θα είναι και φέτος electro, στην Τεχνόπολη θα ξεδιπλωθούν μουσικές τζαζ, ενώ θα υπάρξουν 11 ακόμα σκηνές. Ανάμεσά τους θα είναι η σκηνή της Πλατείας Κουμουνδούρου, αφιερωμένη στη νέα ελληνική εναλλακτική σκηνή, σκηνές θα υπάρχουν ακόμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, τον Εθνικό Κήπο, την Πλατεία Μαβίλη, τους Αέρηδες, την πλατεία Ασωμάτων, την Πανόρμου, το Bios.
Στη φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα συμμετάσχουν συνολικά 16 πόλεις.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης γιορτής θα ακούσουμε το ελληνο-αμερικανο-ινδικό συγκρότημα Powerfield Ρroject, τους ΕlectroΒalkana, τους Ηappy Dog Ρroject.
Στην Πλατεία Κουμουνδούρου θα απολαύσουμε τους εξής: Fantastikoi Ηxoi, Βerlin Βrides, Ρeekay Τayloh, Sportex, Μy Βrother the Couch, τους ροκ Τhe Velvoids, τους Longsands, και τους Ζebra Τracks, ενώ την τελευταία ημέρα στη σκηνή θα ανέβουν οι Liarbirds, οι Μodel Spy, οι Τens, οι Μy Wet Calvin και οι Fuzzy Νerds.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442