30

Τέσσερις ημέρες μετά το έγκλημα για ασήμαντη αφορμή στο Ρέθυμνο με θύμα έναν 21χρονο φοιτητή, συνελήφθη στο χωριό Βραχάσι ο φερόμενος ως δράστης.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, αφού είχε εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής που του είχε επιβληθεί για άλλη δολοφονία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο 30χρονος κρυβόταν στα ορεινά της περιοχής του Μυλοποτάμου.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Ο 21χρονος φοιτητής είχε βγει μαζί με την παρέα του από κέντρο διασκέδασης και περπατούσε μπροστά από οβελιστήριο επί της οδού Αρκαδίου.

Μόλις ο 30χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με τη δική του παρέα, αντίκρισε τον 21χρονο τού πέταξε στα πόδια ένα σάντουιτς. Οι δύο παρέες άρχισαν να λογομαχούν έντονα.

Ο 30χρονος κυνήγησε τον φοιτητή, τον οποίο πρόλαβε στο ενετικό λιμάνι και με ένα μαχαίρι τον χτύπησε στην καρδιά με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ