
Ανοδικές τάσεις στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο της Αθήνας στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις διακοπές του Πάσχα. Ο Γενικός Δείκτης στις 4.090,92 μονάδες με άνοδο 0,73%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 125,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
30
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο της Αθήνας στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις διακοπές του Πάσχα. Ο Γενικός Δείκτης στις 4.090,92 μονάδες με άνοδο 0,73%.Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 125,7 εκατ. ευρώ, ενώ οι επιμέρους δείκτες κινούνται στην πλειονότητά τους σε θετική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο εμφανίζουν οι εξής: των Πρώτων υλών σε ποσοστό 1,96%, των Τραπεζών κατά 1,82%, της Υγείας κατά 1,61% και των Ταξιδιών-Αναψυχής κατά 1,30%.
Τη μεγαλύτερη πτώση έχουν οι εξής: των Μέσων Ενημέρωσης κατά 1,80%, των Τροφίμων-ποτών κατά 1,57% και των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 1,14%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,27%,της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 0,56% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 0,08%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, 108 ενισχύονται, 45 υποχωρούν και 37 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΑΕΛ-Κηφισιά 1-1: Παραμένουν σκούρα τα πράγματα για τους Θεσσαλούς
- Τζόρνταν Πίτερσον: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του διάσημου ψυχολόγου
- Σαραγόσα: «Δική μου η ευθύνη…»
- Υποδεχόμαστε την άνοιξη φέρνοντας το «μέσα» έξω και κάνοντας level up στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού
- Πάνω από 62.000 σπίτια έπληξε το Ισραήλ στον Λίβανο
- Στον πρόεδρο της Ιταλίας ο Θοδωρής Κυριακού – Τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης της GEDI
