Ριμέικ της Καζαμπλάνκα επιθυμεί να γυρίσει η Μαντόνα
Μια από τις πλέον αξέχαστες ταινίες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ έχει βάλει σκοπό να ξαναγυρίσει η Μαντόνα. Η τραγουδίστρια που επιθυμεί επίσης να πρωταγωνιστεί στην ταινία έχει προσεγγίσει αρκετά μεγάλα στούντιο, ενώ σκέφτεται η υπόθεση να εκτυλίσσεται στο Ιράκ.
91
Μια από τις πλέον αξέχαστες ταινίες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ έχει βάλει σκοπό να ξαναγυρίσει η Μαντόνα. Η τραγουδίστρια που επιθυμεί επίσης να πρωταγωνιστεί στην ταινία έχει προσεγγίσει αρκετά μεγάλα στούντιο, ενώ σκέφτεται η υπόθεση να εκτυλίσσεται στο Ιράκ.
Η τραγουδίστρια επιθυμεί να ερμηνεύσει την Ίλσα Λαντ, τον ρόλο της Ίνγκριντ Μπέργκμαν που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον σύζυγό της και τον πρώην εραστή της Ρικ Μπλέιν (τον ερμήνευε με μοναδικό τρόπο ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ).
Πηγή σε μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ δήλωσε ότι η Μαντόνα τους προσέγγισε με την ιδέα για το ριμέικ. «Η υποδοχή ήταν το λιγότερο χλιαρή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί θέλει να ξαναγυρίσει την ταινία που πολλοί θεωρούν ως την καλύτερη όλων των εποχών» δήλωσε η πηγή.
«Είναι ακόμα αποφασισμένη να τα καταφέρει στο σινεμά» πρόσθεσε η πηγή, αναφέροντας ότι η Μαντόνα θέλει να εκσυγχρονίσει την ιστορία και να την τοποθετήσει σε μια σύγχρονη πολεμική ζώνη όπως το Ιράκ. Ωστόσο, το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα.
Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.
Ριμέικ του φιλμ ετοιμάζει και το Μπόλιγουντ. Ο ινδικός τίτλος της ταινίας είναι «Ezham Mudra» και η υπόθεσή της εκτυλίσσεται στην σύγχρονη νότια Ινδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Καιρός: Θερμή εισβολή από την ερχόμενη εβδομάδα – Πότε θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος στους 34°C
- ΠΑΣΟΚ: Οι προτάσεις Αυτιά για «χωριά ΑμεΑ» προσβάλλουν τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους και τον πολιτισμό
- Σκιάθος: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε πεζό στη Σκιάθο – Συνελήφθη ανήλικος οδηγός
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442