Ξυλοδαρμό από αστυνομικούς κατήγγειλε γραμματέας συλλόγου μεταναστών
Τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, μάλιστα εντός της Ασφάλειας, κατήγγειλε ο γραμματέας του συλλόγου μεταναστών Λάρισας. Για το θέμα διετάχθη διοικητική έρευνα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
30
Τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς, μάλιστα εντός της Ασφάλειας, κατήγγειλε ο γραμματέας του συλλόγου μεταναστών Λάρισας. Για το θέμα διετάχθη διοικητική έρευνα από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως αναφέρεται στην Ελευθεροτυπία της Δευτέρας, ο Αγκίν Ντομπάι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μήτση, εμφανίστηκε με επιδέσμους στα χέρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
Εκεί κατέθεσε ότι μετά από ύποπτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ενημέρωσε τον κ. Μήτση και μαζί του κατέφυγαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο αξιωματικός υπηρεσίας παραχώρησε τη θέση του σε πέντε άτομα, που δήλωσαν επίσης αστυνομικοί, οι οποίοι αφού απομάκρυναν τον πρόεδρο του Συλλόγου, άρχισαν να τον ανακρίνουν και να τον χτυπούν στα χέρια και στο πρόσωπο.
Στο νοσοκομείο διαγνώστηκαν κακώσεις στα χέρια και στην κροταφική χώρα.
Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Βασίλης Τσιάτουρας διέταξε διοικητική έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γλυφάδα: «Σκότωσα τη μητέρα μου» – Η ομολογία του πατροκτόνου το 2014 και οι απειλές για περισσότερη βία
- Πάτρα: 19χρονος και 17χρονη τα θύματα του τροχαίου – «Καρφώθηκαν» σε φανάρι και σκοτώθηκαν ακαριαία
- Χρήστος Παντελής: Πέθανε ο «Μανάρας», μία εμβληματική μορφή του ρεμπέτικου τραγουδιού
- Μεγάλο παιχνίδι για την Εθνική: Κοντράρεται με την Ιταλία, με στόχο το χάλκινο μετάλλιο
- Sunday Shopping During Winter Sales
- Γλυφάδα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο άντρας στη Γλυφάδα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
