
Προσφυγή της ΕΕΤΤ στο ΣτΕ για αναίρεση απόφασης που αφορά τη Vodafone
Στο ΣτΕ προσέφυγε η ΕΕΤΤ ζητώντας την αναίρεση απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία έγινε δεκτή προσφυγή της Vodafone για ακύρωση απόφασης της ΕΕΤΤ περί επιβολής προστίμου 1 εκατ.ευρώ για αύξηση στη χρέωση των γραπτών μηνυμάτων.
96
Στο Συμβούλιο Επικρατείας προσέφυγε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ζητώντας την αναίρεση της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία έγινε δεκτή προσφυγή της εταιρείας Vodafone για ακύρωση απόφασης της ΕΕΤΤ.
Σύμφωνα με αυτή, είχε επιβληθεί πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ για αύξηση στη χρέωση των υπηρεσιών σύντομων μηνυμάτων (SMS) των πελατών συμβολαίου, από €0,085 σε €0,090 ανά μήνυμα.
Υπενθυμίζεται ότι με την ίδια απόφαση, η ΕΕΤΤ είχε επιβάλει πρόστιμα συνολικού ύψους 3 εκατ. ευρώ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας TIM, Cosmote και Vodafone.
Σε ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής σημειώνεται ότι η ΕΕΤΤ σκοπεύει να ασκήσει αναίρεση και κατά δύο ομοίων αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με τις οποίες έγιναν δεκτές αντίστοιχες προσφυγές των εταιρειών TIM και Cosmote.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούν με drones και πυραύλους το Κίεβο
- Συρία: Ερευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, ζητά η Διεθνής Αμνηστία
- Σουδάν: Ελλειψη πολιτικής βούλησης για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ιράν: Απαγχονίστηκαν 2 άνδρες, ο ένας για «κατασκοπεία» υπέρ της Μοσάντ και ο άλλος γιατί «σκότωσε» αστυνομικό
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Φυλάκιση 2 ετών σε πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ για την παράνομη διακίνηση κεταμίνης
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν