Στα πρωτοβάθμια σωματεία η σκυτάλη των κινητοποιήσεων στη ΔΕΗ
Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να μην συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα της διοίκησης, ώστε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με αποφάσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων. Πάντως, το Σάββατο δεν έγιναν διακοπές ρεύματος.
30
Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να μην συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα της διοίκησης, ώστε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.
Οι κινητοποιήσεις πλέον συνεχίζονται με αποφάσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων. Πάντως, στην Ευελπίδων συνεχίζεται η μαραθώνια συνεδρίαση του δικαστηρίου επί των ασφαλιστικών μέτρων.
Η έδρα απέρριψε δύο αιτήματα των δικηγόρων της ΓΕΝΟΠ για αναβολήτης συζήτησης, δεδομένου ότι η απεργία ανεστάλη από πλευράς ΓΕΝΟΠ.
Η συνεδρίαση συνεχίζεται…
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου πως -εκτός απροόπτου- δεν θα γίνουν διακοπές κατά τις βραδινές ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γλυφάδα: «Σκότωσα τη μητέρα μου» – Η ομολογία του πατροκτόνου το 2014 και οι απειλές για περισσότερη βία
- Πάτρα: 19χρονος και 17χρονη τα θύματα του τροχαίου – «Καρφώθηκαν» σε φανάρι και σκοτώθηκαν ακαριαία
- Χρήστος Παντελής: Πέθανε ο «Μανάρας», μία εμβληματική μορφή του ρεμπέτικου τραγουδιού
- Μεγάλο παιχνίδι για την Εθνική: Κοντράρεται με την Ιταλία, με στόχο το χάλκινο μετάλλιο
- Sunday Shopping During Winter Sales
- Γλυφάδα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρός ο άντρας στη Γλυφάδα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
