Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Παίκτης των Γιάνκις για μία ημέρα ο Μπίλι Κρίσταλ!
Σπουδαίος κωμικός και λάτρης του μπέιζμπολ. Ο λόγος για τον Αμερικανό ηθοποιό Μπίλι Κρίσταλ, του οποίου το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, αφού επ ευκαιρία των γενεθλίων του οι Νιου Γιορκ Γιάνκις θα τον συμπεριλάβουν στην ομάδα σε αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη...
Το καλύτερο δώρο γενεθλίων θα λάβει φέτος ο διάσημος κωμικός ηθοποιός -και λάτρης του μπέιζμπόλ- Μπίλι Κρίσταλ, ο οποίος την Παρασκευή γίνεται 60 ετών, αφού οι Νιου Γιορκ Γιάνκις αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα που θα δώσουν την Πέμπτη κόντρα στους Πίτσμπουργκ Πάιρετς.
Σύμφωνα με το BBC, ο Αμερικανός ηθοποιός θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «60» και θα υπογράψει συμβόλαιο μίας ημέρας με την ομάδα.
«Περίμενα 50 χρόνια να με καλέσουν. Είμαι συγκινημένος από τη γενναιοδωρία των Γιάνκις και του επιτρόπου Σέλιγκ (σ.σ. υπεύθυνος για το πρωτάθλημα). Ξέρω ότι θα είναι πιο δύσκολο απ το πρωτάθλημα σόφτμπολ του Μπρόντγουεϊ, όμως ανυπομονώ να βοηθήσω τους νεότερους παίκτες -δηλαδή όλη την ομάδα» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο ηθοποιός.
Ο Μπιλι Κρίσταλ, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας μπέιζμπολ του γυμνασίου απ όπου αποφοίτησε, είναι γνωστός φίλαθλος των Γιάνκις. Εκείνος, άλλωστε, υπογράφει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της ταινίας 61, που αναφέρεται στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας το 1961.
«Ο Μπίλι Κρίσταλ έχει βοηθήσει πολύ αυτή την ομάδα και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Αυτός είναι ο τρόπος να του το ανταποδώσουμε, λέγοντάς του ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει» δήλωσε ο μάνατζερ των Γιάνκις, Τζόι Γκιράρντι.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!