Επιτυχή κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης ναυαγών στον Κίσσαμο
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των οκτώ επιβαινόντων –εκ των οποίων τέσσερα παιδιά- σε φουσκωτό σκάφος που το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε ακυβέρνητο και έπεσε πάνω σε βράχια, στην θαλάσσια περιοχή του Μπάλου Κισσάμου.
37
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των οκτώ επιβαινόντων σε φουσκωτό σκάφος αναψυχής που λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε ακυβέρνητο λόγω βλάβης του συστήματος προσανατολισμού και έπεσε πάνω σε βράχια, στην θαλάσσια περιοχή του Μπάλου Κισσάμου.
Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων ένα σκάφος από το Λιμεναρχείο Παλαιόχωρας και δύο ιδιωτικά σκάφη που εντόπισαν τα 8 άτομα 4 ενήλικες και 4 παιδιά.
Οι διασώστες περισυνέλεξαν πρώτα τα παιδιά και μετά τους ενήλικες. Στην περιοχή η ένταση των ανέμων ήταν 4-5 μποφόρ ωστόσο υπήρχαν πολλά θαλάσσια ρεύματα καθώς το σημείο αποτελεί πέρασμα.
Τα οκτώ άτομα θα μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Χανίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κραν Μοντάνα: Στη βίλα του ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο οποίο καήκαν 40 άνθρωποι – «Είναι ντροπή για τα παιδιά μας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [25.01 – 31.01.2026]
- Γλυφάδα: «Παιδί μου, μην με σκοτώνεις άλλο, πέθανα» – Σοκάρουν τα τελευταία λόγια του 80χρονου
- Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ ρίξει το cloud; H Ευρώπη ανησυχεί μετά το θρίλερ της Γροιλανδίας
- Ισραήλ: Το Συμβούλιο Ασφαλείας συζητά αν θα ανοίξει το πέρασμα στη Ράφα
- LIVE: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός

