
Υποχώρησαν την Παρασκευή οι χρηματιστηριακοί δείκτες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη
Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκαν την Παρασκευή οι δείκτες στην Γουόλ Στριτ και την Ευρώπη, τερματίζοντας με τον τρόπο αυτό μία εβδομάδα με αρνητικές ανακοινώσεις, με την τιμή του πετρελαίου να αυξάνεται συνεχώς και το δολάριο να υποχωρεί έναντι του ευρώ.
96
Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκαν την Παρασκευή οι δείκτες στην Γουόλ Στριτ και την Ευρώπη, τερματίζοντας με τον τρόπο αυτό μία εβδομάδα με αρνητικές ανακοινώσεις, με την τιμή του πετρελαίου να αυξάνεται συνεχώς και το δολάριο να υποχωρεί έναντι του ευρώ.
Καθοδική -και μάλιστα κάτω από τις 12.000 μονάδες- ήταν η πορεία του Dow Jones που απώλεσε 1,22% και έκλεισε στις 11.893,69 μονάδες.
Ο Standards & Poors είχε και αυτός καθοδική πορεία και βρέθηκε στις 1.293,37 μονάδες με απώλειες 0,84%. Ο Nasdaq υποχώρησε κατά 0,36% και βρέθηκε στις 2.212,49 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 διαμορφώθηκε στις 5.699,90 μονάδες, μειωμένος κατά 1,15%. Στην Φρανκφούρτη, ο DAX 30 έκλεισε στις 6.513,99 μονάδες, με απώλειες της τάξης του 1,18%.
Στο Παρίσι, ο CAC 40 σημείωσε πτώση 1,27% και βρέθηκε στις 4.618,05 μονάδες. Στη Ζυρίχη, ο SMI σημείωσε απώλειες της τάξης του 1,33% και έκλεισε στις 7.174,15 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τροία 2026»: Eντυπωσιακή άσκηση στο Λιμάνι της Πάτρας για εξουδετέρωση «χημικής απειλής»
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
- Ευγένιος Ευγενίδης: Εθνικός χορηγός
- Ιράν: Σφοδρή κριτική αντικαθεστωτικών για τη στάση της ΕΕ μετά τη νέα εκτέλεση – «Αδικαιολόγητη η σιωπή της Ευρώπης»
- Βέλγιο: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν «κιτ έκτακτης ανάγκης» για περίπτωση κινδύνου
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά

