
Τιμητικά βραβεία σε έξι κορυφαίες Ελληνίδες
Έξι Ελληνίδες, τις Μαρία Χορς, Αντιγόνη Βαλάκου, Ντένη Βαχλιώτη, Αννα Συνοδινού, Δόμνα Σαμίου και Δανάη Στρατηγοπούλου, που με το έργο τους τιμούν την ελληνική τέχνη, βράβευσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
43
Έξι Ελληνίδες, που με το έργο τους τιμούν την ελληνική τέχνη, βράβευσε την Πέμπτη ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου.
Πρόκειται για τη Μαρία Χορς, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ντένη Βαχλιώτη, την Αννα Συνοδινού, την Δόμνα Σαμίου και τη Δανάη Στρατηγοπούλου, κορυφαίες στον τομέα τους.
Η βράβευσή τους έγινε στο βιβλιοπωλείο Ιανός, σε μια γιορτινή εκδήλωση, με τίτλο Τέχνη γένους Θηλυκού και τα βραβεία απένειμαν οι Κάκια Ιγερινού, Λούκα Κατσέλη, Πηνελόπη Γαβρά και Αλεξάνδρα Πετραλιά.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ακμή Κ. Ροδόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Στη «σέντρα» βγάζει ο Μιχάλης Κατρίνης την κυβέρνηση για την ακρίβεια – «Πάρτι αισχροκέρδειας στην αγορά»
- Καυγάς στον «αέρα» μεταξύ Σγουρού και Ζαχαρού: «Παπατζήδες δεν ακούω» – «Με απειλείτε;»
- Οι ενδεκάδες στο ματς Αγγλία-Κονγκό (pics)
- Ομορούγι: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, απαιτητικός προπονητής ο Τρινκιέρι»
- LIVE: Χέλμοντ Σπορ – Παναθηναϊκός
- Πετράλωνα: Νεκρός ο σκύλος που παγιδεύτηκε στην πολυκατοικία – «Ήταν η μοναδική συντροφιά μου»


