Έξι Ελληνίδες, τις Μαρία Χορς, Αντιγόνη Βαλάκου, Ντένη Βαχλιώτη, Αννα Συνοδινού, Δόμνα Σαμίου και Δανάη Στρατηγοπούλου, που με το έργο τους τιμούν την ελληνική τέχνη, βράβευσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Έξι Ελληνίδες, που με το έργο τους τιμούν την ελληνική τέχνη, βράβευσε την Πέμπτη ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ακμή, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου.
Πρόκειται για τη Μαρία Χορς, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ντένη Βαχλιώτη, την Αννα Συνοδινού, την Δόμνα Σαμίου και τη Δανάη Στρατηγοπούλου, κορυφαίες στον τομέα τους.
Η βράβευσή τους έγινε στο βιβλιοπωλείο Ιανός, σε μια γιορτινή εκδήλωση, με τίτλο Τέχνη γένους Θηλυκού και τα βραβεία απένειμαν οι Κάκια Ιγερινού, Λούκα Κατσέλη, Πηνελόπη Γαβρά και Αλεξάνδρα Πετραλιά.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ακμή Κ. Ροδόπουλος.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.