Τουλάχιστον 40 νεκροί από νέα επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν
Δεκάδες θύματα άφησε πίσω της η επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Κυριακή στο βορειοδυτικό Πακιστάν. Η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων φυλετικών ομάδων, κοντά στην πόλη Ντάρα Ανταμ. Σαράντα νεκροί και πάνω από 100 οι τραυματίες.
43
Δεκάδες θύματα άφησε πίσω της η επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Κυριακή κοντά στην πόλη Ντάρα Ανταμ του βορειοδυτικού Πακιστάν, κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων φυλετικών ομάδων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας νεαρός, ζωσμένος με εκρηκτικά, πλησίασε στο σημείο της συνάντησης και τότε ανατινάχθηκε.
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 30 νεκρούς, όμως όπως δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου της επαρχίας Πεσαβάρ, όπου διεκομίστηκαν τα θύματα, οι νεκροί ανέρχονται σε 40 και οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί, αφού πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η επίθεση της Κυριακής ήταν η τρίτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Την Παρασκευή, ένας βομβιστής καμικάζι ανατινάχθηκε στη διάρκεια της κηδείας Πακιστανού αστυνομικού, στην πόλη Μινγκόρα. Από την επίθεση σκοτώθηκαν 40 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 60.
Το Σάββατο σημειώθηκε νέα επίθεση αυτοκτονίας, στη γειτονική πόλη Μπαγιούρ, που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου και τραυμάτισε άλλους 19.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Μπορείς να κάνεις «ανακωχή» με το άγχος σου;
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τέξας – Η πρώτη του 2026 στις ΗΠΑ
- Δυστύχημα οπαδών του ΠΑΟΚ: Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας, επιστρέφουν οι σοροί από τη Ρουμανία
- Δεν εμπιστεύονται το κράτος οι Έλληνες για τη ρύθμιση της AI – Πρώτη η Ελλάδα μεταξύ 25 χωρών
- Συνταγή: Κοτόπουλο παρμεζάνας με πατάτες
