
Υποβλήθηκαν οι δεσμευτικές προσφορές για το ποσοστό της ΑΤΕ στη «Ροδόπη ΑΕ»
Τέσσερις δεσμευτικές προσφορές υποβλήθηκαν για την πώληση της συμμετοχής της Αγροτικής Τράπεζας στη Βιομηχανία Γάλακτος Ξάνθης «Ροδόπη ΑΕ». Οι επενδυτές είναι οι: Εβροφαρμα, Friesland, ΝΕΟΓΑΛ και Τυράς. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν άμεσα προσθέτει η Τράπεζα.
93
Τέσσερις δεσμευτικές προσφορές υποβλήθηκαν για την πώληση της συμμετοχής της Αγροτικής Τράπεζας στην εταιρία Βιομηχανία Γάλακτος Ξάνθης «Ροδόπη ΑΕ».
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ATEbank, οι δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν από τους παρακάτω επενδυτές: Εβροφαρμα ΑΒΕΕ, Friesland Hellas AEBE, ΝΕΟΓΑΛ-Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας ΑΕ και Τυράς ΑΕ.
Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, η ATEbank και ο σύμβουλος πώλησης Deloitte Business Solutions θα αξιολογήσουν άμεσα τις δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν, σύμφωνα με τους όρους της διαδικασίας.
*Επίσης η ATEbank, με ανακοίνωσή της την Τετάρτη γνωστοποιεί «για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού» ότι τα αποτελέσματα του 12μήνου 2007, σύμφωνα με τα ΔΛΠ για την Τράπεζα και τον Όμιλό της, θα ανακοινωθούν στις 4 Μαρτίου 2008, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα
