Στα 1,086 ευρώ η τιμή του λίτρου της αμόλυβδης, που σημείωσε πτώση 1,27%
Πτώση κατά 1,27% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης στο διάστημα 18-25 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η τιμή της στις 25 Ιανουαρίου να διαμορφωθεί στο 1,086 ευρώ ανά λίτρο.
93
Πτώση κατά 1,27% σημείωσε η μέση τιμή της αμόλυβδης σε διάστημα μιας εβδομάδας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η τιμή της στις 25 Ιανουαρίου να διαμορφωθεί στο 1,086 ευρώ ανά λίτρο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πανελλαδικές μετρήσεις τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης σε 2.300 περίπου πρατήρια, η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2008 στα 1,086 ευρώ ανά λίτρο από τα 1,1 ευρώ ανά λίτρο που ήταν η τιμή της στις 18 Ιανουαρίου 2008, σημειώνοντας δηλαδή πτώση κατά 1,27%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 723 πλαστά 20ευρα και όπλα – Συνελήφθη 21χρονος
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Εργκίν Αταμάν: Ανακοινώσεις από ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον θάνατο της μητέρας του (pics)
- Παύλος Ασλανίδης: Εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
- H μητρική της Google δανείζεται με… 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την ΑΙ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές – Δραματική η κατάσταση
