Δύο περιστατικά εμπρησμών στην Αθήνα τα ξημερώματα της Κυριακής
Το ΙΧ αυτοκίνητο του επίτιμου προξένου της Χιλής στην Αθήνα και το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στα Πετράλωνα έγιναν στόχοι εμπρηστών, τα ξημερώματα της Κυριακής. Σοβαρές υλικές ζημιές.
43
Το ΙΧ αυτοκίνητο του επίτιμου προξένου της Χιλής στην Αθήνα και το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στα Πετράλωνα έγιναν στόχοι εμπρηστών, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Αγνωστοι πυρπόλησαν στις 4 τα ξημερώματα το ΙΧ αυτοκίνητο του επίτιμου πρόξενου της Χιλής, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Διογένους 10, στο Χαλάνδρι.
Οι δράστες τοποθέτησαν κάτω από το ΙΧ αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Λίγο αργότερα άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και ανέλαβε την ευθύνη για την οργάνωση «Μαχόμενη Αλληλεγγύη», για τον αγώνα των ιθαγενών της Χιλής.
Νωρίτερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Τριών Ιεραρχών 8-10, στα Πετράλωνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Υπό κράτηση ο ινδός πλοίαρχος του Grinch που φέρεται να ανήκει στον «σκιώδη στόλο» της Ρωσίας
- Ιράν: Οι συλληφθέντες στις διαδηλώσεις θα δικαστούν το «συντομότερο δυνατόν»
- Η χρονιά των Hectocorns της τεχνητής νοημοσύνης: 100 δισ. μπαίνουν στο ταμπλό
- Μάλτα: Ένας πρόσφυγας διασώθηκε, 150 αγνοούνται μετά τη βύθιση των πλοιαρίου τους στα ανοιχτά της Τυνησίας
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Δεν έχεις εισιτήριο; 100 ευρώ πρόστιμο
- Πόλο: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην εθνική ομάδα