
Για ναυπηγεία και εξοπλιστικά συζήτησαν οι Γ.Αλογοσκούφης και Β.Μεϊμαράκης
Θέματα σχετικά με τα Ναυπηγεία και τους διαγωνισμούς προμήθειας οπλικών συστημάτων, συζήτησαν στο υπουργείο Οικονομίας, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Δηλώσεις δεν έγιναν.
28
Θέματα σχετικά με τα Ναυπηγεία και τους διαγωνισμούς προμήθειας οπλικών συστημάτων, συζήτησαν στο υπουργείο Οικονομίας, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Δηλώσεις δεν έγιναν.
Στη συνέχεια, οι δύο Υπουργοί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της εταιρίας Thyssenkrupp Technologies κ. Μπερλιέν, μετά από αίτημά του και συζήτησαν θέματα που αφορούν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1

