
Θετική εικόνα στις ΗΠΑ, απώλεσαν έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Ανεστραμμένη εμφανίστηκε την Τετάρτη η εικόνα στους χρηματιστηριακούς δείκτες με την Ευρώπη να χάνει έδαφος και τις ΗΠΑ να κινούνται θετικά αντίθετα από ότι συνέβη την Τρίτη. Απώλειες πάνω από 1% στο Λονδίνο και στο Παρίσι.
95
Ανεστραμμένη εμφανίστηκε την Τετάρτη η εικόνα στους χρηματιστηριακούς δείκτες. Η Ευρώπη απώλεσε έδαφος και οι ΗΠΑ κινήθηκαν θετικά αντίθετα από ότι συνέβη την Τρίτη.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones ανέκαμψε και κέρδισε 1,16% για να κλείσει στις 12.735,31 μονάδες. Κέρδη κατά 1,36% εμφάνισε ο S&P 500 για να διαμορφωθεί στα επίπεδα των 1.409,13 μονάδων.
Θετικά επίσης κινήθηκε και ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq που κατέγραψε αύξηση 1.39% για να διαμορφωθεί στις 2.474,55 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο FTSE είχε πτώση 1,33% και έκλεισε στις 6.272,70 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έχασε επίσης έδαφος και διαμορφώθηκε στις 7.782,71 μονάδες μετά από πτώση κατά 0,86%. Απώλειες κατά 1,10% κατέγραψε και ο CAC40 στο Παρίσι που κινήθηκε στα επίπεδα των 5.435,42 μονάδων.
Μικρά κέρδη και αύξηση 0,28% κατέγραψε ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 8.339,81 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι σχεδιασμοί της Τουρκίας για το νόμο της «Γαλάζιας Πατρίδας» και η διπλωματική προετοιμασία της Ελλάδας
- Τραμπ και Σι συμφώνησαν να παραμείνουν ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ – Συνάντηση στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη
- Θουκυδίδης: Η πρόγνωση «των μελλόντων έσεσθαι»
- Κικίλιας: Τα θέματα ασφαλείας είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα
- Για πρώτη φορά μετά το 2022, η Σομαλία βρίσκεται ξανα στο κατώφλι του λιμού
- Οριστικά χωρίς κόσμο το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

