Τη Γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζουν οι Χριστιανοί όλου του κόσμου
Τη Γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζουν οι Χριστιανοί. Ο Ιησούς δεν είναι μύθος, αναφέρει στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε για την αγάπη του Θεού στον άνθρωπο. Εκτός και εντός των τειχών τα Χριστούγεννα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας. Τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.
30
Τη Γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζουν οι Χριστιανοί. Το πρωί εκατοντάδες πιστοί έσπευσαν στους Ιερούς Ναούς όλης της χώρας για να παρακολουθήσουν τη Λειτουργία. Κατάνυξη και μέγα πλήθος και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.
Εκτός και εντός των τειχών τα Χριστούγεννα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Στην Κολονία γιορτάζει τα Χριστούγεννα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΚάρολοςΠαπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του βρίσκονται στα Γρεβενά.
Στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Τήνο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ εκτός Αθηνών και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Γεύματα αγάπης σε άστεγους και μοναχικούς ανθρώπους προσέφεραν Δήμοι σε αρκετές περιοχές της χώρας. Έτος Αστέγων το 2007 και το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων μαζί τους χορηγούς ετοίμασαν εορταστικό γεύμα σήμερα, ενώ η πρωτοβουλία θα επαναληφθεί και την Πρωτοχρονιά.
Το τραπέζιστρώθηκε στο χώρο του Ιδρύματος Αστέγων (Σοφοκλέους 66 & Πειραιώς 35).
Για την αγάπη του Θεού στον άνθρωπο μιλάει μέσα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Οικουμενικός ΠατριάρχηςΒαρθολομαίος.
Στο φετινό, ηχογραφημένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ανέφερε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι μύθος, ούτε φοκλορικό παιχνίδι και τόνισε ότι τα Χριστούγεννα απευθύνονται πρωτίστως στην ψυχή μας.
Την ίδια ώρα ο Αρχιεπίσκοπος ΑλβανίαςΑναστάσιος αναφέρεται στην ξενιτιά των ανθρώπων από τον Θεό αλλά και τις πατρίδες τους.
Τα Χριστούγεννα στέλνουν μήνυμα κατάργησης κάθε φυλετικής διάκρισης και κάθε ρατσισμού, μήνυμα ενότητας και αδελφοσύνης όλων των ανθρώπων, υπογραμμίζει το μήνυματου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 46χρονος πατροκτόνος – Σοκαριστικές μαρτυρίες για την δολοφονία
- Η ιστορική επίδοση του Γιόβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
- Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Μπογκντάνοβιτς είναι το καλοκαιρινό όνειρό μας…»
- Κικίλιας: Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με το Master Plan του λιμένα Πατρών
- Ακρίβεια: Ο μισθός τελειώνει νωρίς, οι ανάγκες όμως δεν περιμένουν… Τα χρήματα δεν φτάνουν μέχρι το τέλος του μήνα
- Νέα πλατφόρμα σεμιναρίων Ψυχολογίας: PSYCHOLOGY MASTERY

