30

Yπομονή μέχρι το συνέδριο συνέστησε ο Θ.Πάγκαλος αναφερόμενος στα πρόσωπα που επέλεξε ο Γ.Παπανδρέου για το Πολιτικό Συντονιστικό Όργανο του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας τα περί αποκλεισμών προσώπων ο βουλευτής είπε ότι το νέο όργανο είναι προσωρινό και ότι σε κάθε περίπτωση δουλειά υπάρχει για όλους. «Το μοναστήρι είναι ανοιχτό, ας προσέλθουν οι καλόγεροι» τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη του νέου Συντονιστικού Οργάνου υπό τον Γ.Παπανδρέου. Στην ατζέντα της συνεδρίασης ο προϋπολογισμός και το ασφαλιστικό.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε ότι το Συντονιστικό θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και η σύνθεσή του, πέρα από μια σταθερή για τις ανάγκες της καθημερινότητας, κάθε φορά θα προσαρμόζεται, ανάλογα με το αντικείμενο, το οποίο πρόκειται να εξετάζει.

Στις αποφάσεις του Γ.Παπανδρέου αναφέρθηκε και ο Κώστας Σκανδαλίδης, σημειώνοντας ότι οι αποφάσεις του προέδρου είναι σεβαστές και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε επιδιώξει αξιώματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ