Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα από τη Δευτέρα
Σε εφαρμογή τίθεται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο θα ισχύσει έως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, οπότε επανέρχεται το ωράριο που ίσχυε πριν από τις γιορτές.
96
Σε εφαρμογή τίθεται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο θα ισχύσει έως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, οπότε επανέρχεται το ωράριο που ίσχυε πριν από τις γιορτές.
Σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, τη Δευτέρα 10, όπως και τις επόμενες τρεις Δευτέρες (17, 24 και 31/12) τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Από Τρίτη έως Παρασκευή (11-14, 18-21 και 27-28/12) τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Το Σάββατο (15, 22 και 29/12) τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της απασχόλησης των εργαζομένων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.
Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, τις καθημερινές, από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τις 21 Δεκεμβρίου, καθώς και την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Την τελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα (23/12), την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά, καθώς και στις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους (σε αντικατάσταση της Κυριακής 23/12).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός έχει 19 δηλωμένους παίκτες στη Euroleague με τη μεταγραφή του Τζόσεφ – Ποιο είναι το όριο στη διοργάνωση
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Βρέθηκε και η πέμπτη σορός στο κατεστραμμένο εργοστάσιο
- Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο
- Μισθοί: Τι αυξήσεις θα πάρουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι [παραδείγματα]
- Τσεχία: Πάνω από 6 εκ. ευρώ σε έρανο για την αγορά γεννητριών στους Ουκρανούς
- «Φουντώνουν» τα σενάρια για Τσάμπι Αλόνσο και Λίβερπουλ – Ποιοι είναι οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι
