Η 11η Νοεμβρίου είναι η πρώτη μέρα μιας νέας συμφωνίας, δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μιας νέας συμφωνίας, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος μίλησε για νίκη της Δημοκρατίας απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, τονίζοντας ότι η νέα εντολή δεσμεύει τον ίδιο αλλά και όλα τα μέλη του Κινήματος. Τέλος, ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα γνωστοποιήσει τις πρώτες του αποφάσεις.
30
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μιας νέας συμφωνίας, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του Κινήματος είπε ότι έγινε ένα πρώτο βήμα για την οικοδόμηση ενός νέου πολιτικού συστήματος, μακριά από εξαρτήσεις.
Παράλληλα, μίλησε για νίκη της Δημοκρατίας απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα και στη μιντιοκρατία, απέναντι σε όσους θέλουν ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι η νέα εντολή δεσμεύει τον ίδιο αλλά και όλα τα μέλη του Κινήματος.
«Η σημερινή μέρα δεν είναι η τελευταία μέρα μιας εσωκομματικής διαδικασίας, αλλά η πρώτη μέρα μιας νέας συμφωνίας για μια νέα αρχή και μια νέα νικηφόρα πορεία» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για διαφάνεια μακριά από μηχανισμούς και σκοτεινά παιχνίδια, χωρίς εξουσιαστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές.
Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η εντολή ανήκει στους ίδιους τους ψηφοφόρους και ότι δεσμεύει τον ίδιο και όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Ευχαρίστησε τους χιλιάδες εθελοντές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε η διαδικασία να κυλήσει ομάλα και κάλεσε και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κώστα Σκανδαλίδη για τη δική τους συνεισφορά στην εκλογική διαδικασία.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τις πρώτες του αποφάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει ότι επισπεύδεται το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (Ιανουάριο αντί Φεβρουάριο), καταργείται το Πολιτικό Συμβούλιο και δημιουργείται Επιτροπή Συνεδρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάθετος διάδρομος: Ισχνό το ενδιαφέρον στη δημοπρασία για μεταφορά αερίου
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση δύο εγκλωβισμένων σε ΙΧ που παρασύρθηκε από ρέμα στα Σπάτα
- Άγνοια και εθνικιστικές κορώνες από τη Μαρία Καρυστιανού στην παρθενική παρέμβασή της για τα ελληνοτουρκικά
- Άρης – Λεβαδειακός: Πόσα λάθη έκαναν οι «κίτρινοι» πριν το δεύτερο γκολ
- Νάταλι Πόρτμαν στο Sundance: Καταγγέλλει τη βία της ICE και τους αποκλεισμούς σε βάρος των γυναικών
- Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της ΠΑΕ στους οπαδούς για το Άμστερνταμ – Έτσι θα εισέλθουν στο γήπεδο του Άγιαξ



