Σοβαρός τραυματισμός αθλητή από το τραμ στο Μαραθώνιο της Αθήνας
Αθλητής που λάμβανε μέρος στον 25ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τραυματίστηκε σοβαρά στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, όταν τον παρέσυρε το τραμ. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στην εντατική στο ΚΑΤ ωστόσο η κατάστασή του «προς το παρόν δεν εμπνέει άμεσο κίνδυνο».
28
Αθλητής που λάμβανε μέρος στον 25ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τραυματίστηκε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής στο ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου είναι ο τερματισμός του αγώνα, όταν τον παρέσυρε το τραμ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο άτυχος Κενυάτης αθλητής δεν έστριψε αριστερά πριν το Παναθηναϊκό Στάδιο και συνέχισε ευθεία, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το τραμ στη διασταύρωση Βασιλίσσης Όλγας και Αρδηττού.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αθλητής είναι διασωληνωμένος, ωστόσο η κατάστασή του «προς το παρόν δεν εμπνέει άμεσο κίνδυνο». Παράλληλα, από τις ξετάσεις δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα από την κάκωση.
Για το ατύχημα γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν τηρηθεί οι προβλεπόμενοι κανόνες ασφαλείας από τις Αρχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»
- Οι συνάδελφοί νοσηλευτές του Άλεξ Πρέτι τον τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 27.01.2026]


