Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό, της απελευθέρωσης της πόλης, του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων.
96
Με τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου στις 11 το πρωί της Πέμπτης αρχίζουν οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, για τον τριπλό εορτασμό, του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Με αφορμή τις εκδηλώσεις θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κίνηση των οχημάτων.
Την Πέμπτη, από τις 7:00 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων στις οδούς Αγίου Δημητρίου – Βενιζέλου – Ολύμπου – Πελοποννήσου ενώ η κυκλοφορία θα απαγορεύεται στους ίδιους δρόμους από τις 10.30 καθώς στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Δημητρίου.
Το Σάββατο, λόγω της μαθητικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην οδό Τσιμισκή, θα διακοπεί μισή ώρα νωρίτερα η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Π. Μελά -στο τμήμα από το Λευκό Πύργο μέχρι την οδό Τσιμισκή- στην οδό Τσιμισκή -στο τμήμα της από την οδό Π. Μελά μέχρι την οδό Ι. Δραγούμη- και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων.
Τα αστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από την πλατεία ΧΑΝΘ προς την οδό Αγγελάκη και στη συνέχεια προς την Εγνατία οδό.
Τέλος, την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης που θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί στη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, θα απαγορευτεί η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τις 6 το πρωί, στις οδούς:
Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από τη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ. Κυδωνιών – Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου – Β.Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας – Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι το Λευκό Πύργο – 25ης Μαρτίου, στο τμήμα της από την οδό Β.Όλγας μέχρι τη Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου – Φ. Νίκογλου, στα τμήματά τους από οδό Β.Όλγας μέχρι τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και Πέτρου Συνδίκα, στο τμήμα της από την οδό Β.Όλγας μέχρι τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πεζέσκιαν: Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη καθοδηγούνται από την απληστία για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ προχωρούν σε στοχευμένους δασμούς στη Νότια Κορέα
- Αυτοκίνητο: Η Γερμανία επαναφέρει την επιδότηση 3 δισ. ευρώ για τα ηλεκτρικά οχήματα
- ΕΕ: Δεύτερο κύμα χρηματοδότησης SAFE για οκτώ κράτη -μέλη με 74 δισ. ευρώ
- «Ολυμπιακός Πειραιώς: Ο Θρύλος που διεκδικεί την ευρωπαϊκή του δόξα κόντρα στον Άγιαξ»
- Οι συνάδελφοί νοσηλευτές του Άλεξ Πρέτι τον τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο


