26

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή ξεχωρίζει έναντι των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών.

Πρόκειται για το πρώτο… «κρας τεστ» της εφετινής περιόδου, το οποίο θα αποτελέσει ταυτόχρονα μέτρο σύγκρισης για την αγωνιστική κατάσταση δύο εκ των διεκδικητών του εφετινού τίτλου.

Από τον πρωταθλητή «γηραιό» θα απουσιάσει ο αρχηγός Αντρέι Κράβαρικ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν, προσπαθώντας να καλύψουν την αδυναμία που εμφάνισαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές στη θέση «4».

Ενδιαφέρουσα, όμως, αναμένεται και η αναμέτρηση της Αλεξανδρούπολης ανάμεσα στις υπόλοιπες δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός έχει δώσει δείγματα αξιόμαχου και πολύ αγωνιστικού συνόλου, άρα θα έχει ενδιαφέρον η αντίδρασή του απέναντι στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι», πάντως, θα πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι συγκριτικά με τις εμφανίσεις τους απέναντι στον Μίλωνα και την ΕΑ Πατρών, αν δεν θέλουν να εμπλακούν σε περιπέτεια.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αρη στη Γλυφάδα, ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία την Κηφισιά, ο Πανελλήνιος τη Λαμία και η ΕΑ Πατρών τον Μίλωνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Γήπ. Γλυφάδας, ΑΕΚ-Αρης (Γεωργουλέας, Θεμελής)

19:00 Γήπ. Αλεξ/πολης, Εθνικός Αλεξ/λης-Παναθηναϊκός (Μιχελινάκης, Αμασιάδης)

19:00 Γήπ. ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-ΑΟ Κηφισιάς (Μπαντιανίδης, Ιωάννου)

19:00 Γήπ. ΕΑΠ, ΕΑ Πατρών-Μίλωνας (Ρουσάκης, Ονόπας)

20:00 Γήπ. Πανελληνίου, Πανελλήνιος-Λαμία (Δεληκωστίδης, Τριανταφύλλου)

20:45 Γήπ. Ρέντη, Ολυμπιακός-Ηρακλής (Γεροθόδωρος, Ράπτης)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ