Σε αναζήτηση μοσχεύματος για τον Αρχιεπίσκοπο, ένα μήνα μετά τη μετάβαση στο Μαϊάμι
Στην κορυφή της λίστας αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ήδη έναν μήνα παραμονής στο Μαϊάμι. Κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάστασή του ο χειρουργός Ανδρέας Τζάκης.
38
Στην κορυφή της λίστας αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ήδη έναν μήνα παραμονής στο Μαϊάμι.
Μιλώντας την Πέμπτη στο Associated Press ο χειρουργός Ανδρέας Τζάκης δήλωσε πως η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου είναι κρίσιμη, αν και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα και θα γίνει η μεταμόσχευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν μοσχεύματα, όμως, μολονότι ήταν συμβατά ως προς την ομάδα αίματος του κ. Χριστόδουλου, δεν ήταν συμβατά με τον σωματότυπό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο κρυφός μακροπρόθεσμος κίνδυνος της ΔΕΠΥ για την υγεία
- Τελικά χωράνε κι άλλοι σταρ στην Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν – Αποκαλύφθηκε η guest εμφάνιση του Τράβις Σκοτ
- «Ο Μάικ Τζέιμς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι» (pic)
- Βόρεια Κορέα: «Εκτόξευσε τουλάχιστον ένα πύραυλο προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας»
- Αδριάνειο Υδραγωγείο: Αναβιώνει το ρωμαϊκό έργο που φέρνει νερό από την Πάρνηθα στο Κολωνάκι
- Τρίκαλα: Στο μικροσκόπιο τα σενάρια για την έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα – Η περίεργη μυρωδιά και η πιθανότητα διαρροής προπανίου


