
Πολλοί έχασαν αγοράζοντας γη
Κάποιες φορές μια φράση επαναλαμβάνεται τόσο συχνά που στο τέλους φθάνουμε στο σημείο σχεδόν κανείς δεν αμφιβάλει πλέον για την ορθότητά της. Οι τοποθετήσεις χρημάτων σε ακίνητα ανήκουν σε αυτή την
Κάποιες φορές μια φράση επαναλαμβάνεται τόσο συχνά που στο τέλους φθάνουμε στο σημείο σχεδόν κανείς δεν αμφιβάλει πλέον για την ορθότητά της. Οι τοποθετήσεις χρημάτων σε ακίνητα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και δυστυχώς σύντομα θα δούμε και στην χώρα μας πως η κοινή λογική δεν συμβαδίζει πάντοτε με την πραγματικότητα.
Βοηθούντων των δανείων και των χαμηλών επιτοκίων η ελληνική αγορά ακινήτων εκτοξεύτηκε, καθώς οι αγοραστές αυξήθηκαν πολύ γρηγορότερα από τα διαθέσιμα σπίτια και οικόπεδα (έστω και βοηθούντων των πυρκαϊών).
Τώρα όμως που το φθηνό χρήμα τελείωσε θα δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος. Είμαστε φυσικά λιγότερο χρεωμένοι από τους αμερικανούς και η πτώση δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Σίγουρα όμως θα είναι αξιοσημείωτη.
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης


