Πυρά εκδίκησης δέχθηκε νεοσύλλεκτος σε στρατόπεδο του Ρεθύμνου
Με τραύμα στο μηρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 19χρονος νεοσύλλεκτος στρατιώτης, ο οποίος δέχθηκε πυρά από άνδρα ηλικίας 27 - 30 ετών στη διάρκεια επισκεπτηρίου σε στρατόπεδο του Ρεθύμνου. Η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη και τον αναζητά.
95
Με τραύμα στο μηρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, όπου μεταφέρθηκε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από το Νοσοκομείου Ρεθύμνου, 19χρονος νεοσύλλεκτος στρατιώτης, που δέχθηκε πυρά από άνδρα τον οποίο αναζητά η αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου στο στρατόπεδο «Θεοδωράκη» στο Ρέθυμνο στις 11:20 το πρωί της Κυριακής.
Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, άνδρας ηλικίας 27 – 30 ετών πλησίασε στο σημείο όπου βρισκόταν ο νεοσύλλεκτος και πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές.
Ο 19χρόνος βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο δράστης -η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στις Αρχές- κατάφερε να διαφύγει με την απειλή χειροβομβίδας.
Στο στρατόπεδο εκείνη την ώρα εκτιμάται ότι βρίσκονταν περίπου 500 άτομα, συγγενείς των νεοσύλλεκτων που πήγαν να τους επισκεφθούν.
Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που σε συνεργασία με τις στρατιωτικές αρχές έλαβαν καταθέσεις.
Το περιστατικό αποδίδεται από την Αστυνομία σε διαφορές που είχαν οι οικογένειες του θύματος και του δράστη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 55 μέρες στα μπλόκα: Τι έγινε και τι μένει
- Ρωσία: Συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον μεταβατικό πρόεδρο της Συρίας, Αλ-Σάρα
- ΠΑΟΚ: «Καλό ταξίδι στα παιδιά μας, ο πόνος διαπερνά το κορμί και το μυαλό…»
- Τι μπορεί να συνέβη δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο με τους 7 νεκρούς στη Ρουμανία – Ειδικός εξηγεί
- Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία, αλλά η αλήθεια δεν είναι με το μέρος του


