Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, λέει ο Ν.Αθανασάκης για τους «κομμένους»
Δεν πρέπει να ομαδοποιούνται όλες οι περιπτώσεις διαγραφέντων (Κουλούρης, Παπαντωνίου) και αποκλεισμένων από τα ψηφοδέλτια (Πάχτας, Νεονάκης) τονίζει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν.Αθανασάκης. Για την ημερομηνία των εκλογών λέει ότι ο πρωθυπουργός θα τη μάθει τελευταίος.
38
Δεν πρέπει να ομαδοποιούνται όλες οι περιπτώσεις διαγραφέντων (Κουλούρης, Παπαντωνίου) και αποκλεισμένων από τα ψηφόδέλτια (Πάχτας, Νεονάκης) τονίζει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν.Αθανασάκης, ενώ για την ημερομηνία των εκλογών λέει ότι ο πρωθυπουργός θα τη μάθει τελευταίος.
Η κυβέρνηση θα σέρνεται ξέπνοη ως τις εκλογές, τονίζει ο κ. Αθανασάκης στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εκδιάζεται γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ λέει για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ότι «έτσι όπως πάνε (σσ στην κυβέρνηση) θα προκηρυχθούν οι εκλογές από τους υπουργούς και ο πρωθυπουργός θα το μάθει τελευταίος».
Σε ερώτηση πού θα κριθούν οι εκλογές απαντά: «Η ΝΔ υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και αποδείχθηκε απολύτως αναξιόπιστη. Μιλάει για τους πολλούς ενώ τους πλήττει καθημερινά και ευνοεί τους λίγους και τους ‘ημέτερους’».
Ερωτηθείς γιατί οι δημοσκοπήσεις δεν καταγράφουν δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, αναφέρει ότι οι έρευνες είναι στα όρια του στατιστικού λάθους, γι’ αυτό και ο κ. Καραμανλής διστάζει να προκηρύξει τις εκλογές.
Όσο για τους διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ (Παπαντωνίου, Κουλούρης) και για τους αποκλεισμένους από τα ψηφοδέλτια (Νεονάκης, Πάχτας), τονίζει ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις δεν πρέπει να ομαδοποιούνται.
Συγκεκριμένα, για τους κ.κ. Νεονάκη και Πάχτα αναφέρει ότι «υπήρχε μια συγκεκριμένη πολιτική εκτίμηση, η οποία εξηγήθηκε στους δύο συντρόφους και θα μπορούσαν να είχαν συμφωνήσει. Ελπίζω ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο να την κατανοήσουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Discombobulator»: Το μυστικό όπλο που χρησιμοποίησαν οι ΗΠΑ στην απαγωγή Μαδούρο; Ή και όχι
- Κλίνατε επ’ ακροδεξιά: Εξέχοντα στελέχη του βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος μεταπηδούν στο κόμμα του Φάρατζ
- Βιολάντα: Σοβαρές παραλείψεις στα συστήματα ασφάλειας οδήγησαν στη φονική έκρηξη – Σοκάρουν οι τρύπιοι σωλήνες προπανίου
- Συλλυπητήρια Νίκου Γκάλη: «Είναι εξαιρετικά λυπηρό να χάνουν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι» (pic)
- Ολυμπιακός: Προπόνηση υπό βροχή στο «Johan Cruyff Arena» (pics+vids)
- Θρηνεί ο ΠΑΟΚ: Στην Τούμπα Λουτσέσκου, Βιεϊρίνια και παίκτες

