Το πετρέλαιο σταθεροποιείται κοντά στα 76 δολάρια το βαρέλι
Οι τιμές του πετρελαίου σταθεροποιούνται την Τετάρτη κοντά στα υψηλότερα επίπεδα των 11 τελευταίων μηνών και οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, για να δουν αν θα επεκταθεί το ράλι των δύο τελευταίων εβδομάδων.
27
Οι τιμές του πετρελαίου σταθεροποιούνται την Τετάρτη κοντά στα υψηλότερα επίπεδα των 11 τελευταίων μηνών και οι επενδυτές αναμένουν τα στοιχεία για τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, για να δουν αν θα επεκταθεί το ράλι των δύο τελευταίων εβδομάδων.
Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ, το οποίο θεωρείται περισσότερο ενδεικτικό της παγκόσμιας αγοράς, υποχωρεί κατά 2 σεντς στα 76,38 δολάρια το βαρέλι, μετά από κέρδη 62 σεντς την Τρίτη.
Το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά 17 σεντς στα 72,64 δολάρια μετά την άνοδο κατά 62 σεντς στη χθεσινή συνεδρίαση.
«Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ παρουσιάζεται την ώρα που η αγορά συνεχίζει να ανησυχεί για την παραγωγή πετρελαίου στη Νιγηρία και για αυτό τον λόγο οι επενδυτές αγοράζουν» λένε οι αναλυτές.
Οι ΗΠΑ, που ανησυχούν ότι το Ιράν προσπαθεί να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα, στέλνουν νέο αεροσκάφος στον πέμπτο στόλο της ναυτικής βάσης στην περιοχή όπου πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του Περσικού Κόλπου, για να αντικαταστήσουν τα δύο υπάρχοντα αεροσκάφη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
