
Επιστρέφει η ΔΑΚΕ στο προεδρείο της ΓΣΕΕ
Να επιστέψει στο προεδρείο της ΓΣΕΕ αποφάσισε η ΔΑΚΕ, η οποία απείχε το τελευταίο διάστημα. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κώστας Πουπάκης, «πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί» και πρόσθεσε ότι όλα θα κριθούν στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ.
96
Να επιστέψει στο προεδρείο της ΓΣΕΕ αποφάσισε η παράταξη της ΔΑΚΕ, η οποία απείχε το τελευταίο διάστημα. Όπως τόνισε ο γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Κώστας Πουπάκης, η συμμετοχή της παράταξής του στο προεδρείο δεν προκύπτει από συμβιβασμό, αλλά είναι δικαίωμα που έδωσαν οι εργαζόμενοι.
O κ. Πουπάκης συνέχισε προειδοποιώντας ότι δεν θα ανεχθεί αλαζονικές συμπεριφορές στο μέλλον ενώ, τόνισε ότι «πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια να είμαστε όλοι μαζί» και πρόσθεσε ότι η ειλικρίνεια της πρωτοβουλίας του προέδρου της ΓΣΕΕ να ξεπεραστούν τα προβλήματα θα αποδειχθεί στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ.
Τέλος με αυτή την εξέλιξη ξεπερνιέται το πρόβλημα λειτουργίας στο προεδρείο της ΓΣΕΕ, αν και η αποχή του ΠΑΜΕ συνεχίζεται, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ «από τώρα και στο εξής για τα όποια οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα προκύπτουν, θα καταβάλλεται από όλους η μέγιστη δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπισθούν συλλογικά και ενωτικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Ροσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης
- Μεγάλη έκρηξη σε ηφαίστειο στην Ιαπωνία – Υψώθηκε καπνός 3.400 μέτρων
