93

H «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονιμσού και Καταχώρησης (ΕΧΑΕ)» ανακοινώνει ότι η επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της 24ης Μαΐου 2007, αποφάσισε μεταξύ άλλων τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 35.135.731,50 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,50 ευρώ και την καταβολή του στους μετόχους.

Δικαιούχοι της παραπάνω επιστροφής κεφαλαίου είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 29ης Ιουνίου 2007.

Ημέρα αποκοπής του σχετικού δικαιώματος ορίστηκε η Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα είσπραξης της επιστροφής κεφαλαίου.

Η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί στις Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ