Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Θέλει πέναλτι ο Αλόνσο για να σιγουρέψει το τρόπαιο η Λίβερπουλ

Θέλει πέναλτι ο Αλόνσο για να σιγουρέψει το τρόπαιο η Λίβερπουλ

Στα πέναλτι προτιμά ο Τσάμπι Αλόνσο να κριθεί ο τελικός του ΟΑΚΑ κόντρα στην Μίλαν, ποντάροντας στην καλή παράδοση που έχει η Λίβερπουλ από την «άσπρη βούλα». «Μπορεί να είναι επικίνδυνο για την καρδιά μας, αλλά η Λίβερπουλ είναι για τα δύσκολα» εξηγεί ο Ισπανός. Στην Αθήνα η αποστολή των «κόκκινων», γεμίζουν τους δρόμους οι οπαδοί τους. «Reds» μέχρι το 2012 οι Τζέραρντ, Κάραγκερ.

66

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς στο αεροδρόμιο και περίμενε με ενθουσιασμό να αντικρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν κάποιο αυτόγραφο. Η αποστολή της αγγλικής ομάδας, όμως, αποχώρησε από άλλη έξοδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα …μικρόφωνα.

Ο Τσάμπι Αλόνσο, πάντως, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον επίσημο δικτυακό τόπο της UEFA εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα και τονίζει πως «θα θέλαμε να πάει ο τελικός στα πέναλτι, αν είναι να βγούμε νικητές».

Και ο Ισπανός άσος των «κόκκινων» συμπλήρωσε:

«Θα θέλαμε να πάει ο τελικός στα πέναλτι, αν είναι να βγούμε νικητές. Μπορεί να είναι επικίνδυνο για την καρδιά μας, αλλά η Λίβερπουλ είναι για τα δύσκολα.

» Νιώθω προνομιούχος που είμαι ανάμεσα στους 22 παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο παιχνίδι. Ολα είναι ανοιχτά, αλλά αυτό είναι που κάνει συναρπαστικό το ποδόσφαιρο. Θυμάμαι ότι στον τελικό του 2005 με την Μίλαν όλοι περίμεναν ένα κλειστό παιχνίδι και τελικά έληξε 3-3!»

Στο Σύνταγμα και το Ζάππειο οι πρώτοι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν στήσει το δικό τους πάρτι. Κάποιοι είναι ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας τους, κάποιοι άλλοι γυμνοί από τη μέση και πάνω, όλοι πάντως απολαμβάνουν τον …μελαγχολικό καιρό της Αθήνας, που θυμίζει Αγγλία, αλλά με περισσότερη ζέστη.

H μπύρα ρέει άφθονη, άλλωστε αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των Aγγλων, που δεν την αποχωρίζονται ποτέ, πόσο μάλλον παραμονές ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Το ευχάριστο είναι ότι όλα κυλούν πολύ ήρεμα στους δρόμους της Αθήνας και η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

Συμφώνησαν να ανανεώσουν ως το 2012 οι Τζέραρντ και Κάραγκερ

Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ συμφώνησαν με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους ως το 2012.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Mirror», η συμφωνία θα αποφέρει στον Τζέραρντ περισσότερα από 44 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ετήσια αποζημίωση του Κάραγκερ θα είναι κάτι λιγότερο από έξι εκατομμύρια ευρώ. Με τους δύο παίκτες θα έχει συνάντηση ο μάνατζερ των «κόκκινων», Ράφα Μπενίτεθ, ενώ η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί και επισήμως με την υπογραφή των συμβολαίων, μετά από τον τελικό της Τετάρτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies