
Στις 14/11 η δίκη του Ν.Παλαιοκώστα, μετά την άρνησή του να παραστεί στο δικαστήριο
Αναβλήθηκαν για τις 14 Νοεμβρίου οι δύο δίκες του κακοποιού Νίκου Παλαιοκώστα, καθώς ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να παραστεί την Τετάρτη στο Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Ο εισαγγελέας πρότεινε τη βίαιη προσαγωγή του, πρόταση που υιοθέτησε το δικαστήριο.
38
Αναβλήθηκαν για τις 14 Νοεμβρίου οι δύο δίκες του κακοποιού Νίκου Παλαιοκώστα που είχαν προγραμματισθεί για την Τετάρτη, 2 Μαΐου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.
Οι δίκες αναβλήθηκαν, καθώς ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών και ο πρόεδρος ανέγνωσε δήλωση του, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμούσε να παραστεί.
Ο εισαγγελέας της έδρας ωστόσο, με βάση σχετικά άρθρα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, πρότεινε τη βίαιη προσαγωγή του κατηγορουμένου, πρόταση που τελικά υιοθέτησε το Δικαστήριο.
Έτσι, ο δύο δίκες αναβλήθηκαν για την προαναφερόμενη ημερομηνία για την οποία έχουν προγραμματισθεί και άλλες τρεις με τον ίδιο κατηγορούμενο, ενώ για το ερχόμενο φθινόπωρο έχουν προσδιορισθεί πάνω από δέκα δίκες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, με κατηγορούμενο τον Ν.Παλαιοκώστα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει τον μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων

