Η μεταρρύθμιση της ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης στη συνάντηση Καραμανλή-Διαμαντούρου
Με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νικηφόρος Διαμαντούρος. Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις που αφορούν στη μεταρρύθμιση της ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης.
30
Με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νικηφόρος Διαμαντούρος. Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις που αφορούν στη μεταρρύθμιση της ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Διαμαντούρος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Πάντοτε όταν έρχομαι στην Ελλάδα και έχει το χρόνο ο πρωθυπουργός δράττομαι της ευκαιρίας να τον ενημερώσω για εξελίξεις που αφορούν την ευρωπαϊκή δημόσια διοίκηση και τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή.
» Τον ενημέρωσα λοιπόν σήμερα για εξελίξεις που αφορούν την μεταρρύθμιση της ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης, το πώς ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής προσπαθεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή, για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τις οποίες έχω αναλάβει προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση των Ευρωπαίων με την δημόσια διοίκηση.»
Ο ίδιος είπε ότι θα συναντηθεί και με τον υπουργό Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη, ωστόσο, η συνάντηση -εξήγησε- είναι καθαρά υπηρεσιακού χαρακτήρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ παραδίδουν το κατασχεθέν δεξαμενόπλοιο Sophia M στη Βενεζουέλα
- Χούθι: Kάθε επίθεση κατά του Ιράν είναι «κήρυξη πολέμου κατά της Υεμένης» – Θα χτυπήσουμε κάθε αμερικανική βάση
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 4-2: Η έμπνευση του Μουρίνιο με τον τερματοφύλακα έδωσε την πρόκριση (vids)
- Τα γκολ και τα highlights από την 8η αγωνιστική της League Phase του Chapmpions League (vids)
- Μεντιλίμπαρ: «Δουλεύουμε και έρχονται τα αποτελέσματα»
- Βρέθηκε το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε στην Κολομβία, δεν υπάρχουν επιζώντες