Εξηγήσεις από τη Vodafone για το θέμα των υποκλοπών ζητά και η ΕΕΤΤ
Να υποβάλει εγγράφως τις απόψεις για το θέμα των υποκλοπών ζητά από τη Vodafone η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, έπειτα από την απόφαση της ΑΔΑΕ να επιβάλει στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πρόστιμο 76 εκατ. ευρώ.
38
Παρέμβαση στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών έκανε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και του ελεγκτικού της ρόλου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΕΤΤ απέστειλε επιστολή στην εταιρεία Vodafone, από την οποία ζητάει να υποβάλει τις απόψεις της εγγράφως στην Ανεξάρτητη Αρχή, μέχρι και την Τετάρτη 11 Απριλίου 2007, σχετικά με την ενδεχόμενη παραβίαση των υποχρεώσεων τήρησης διατάξεων των Ειδικών της Αδειών.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η εν λόγω ενέργεια της ΕΕΤΤ είναι απόρροια της πρόσφατης απόφασης της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), η οποία αφορά στην επιβολή κύρωσης σε βάρος της Vodafone για παραβάσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μήνυμα του Ροντινέι: «Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου»
- Οι σκύλοι που αισθάνονται το κρύο περισσότερο – Ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για να μην κρυώνουν
- Κυβερνητική γραμμή είναι πλέον ο κυνισμός – Μιλάμε όμως για ανθρώπινες ζωές!
- Μπόρις Πάστερνακ: Αγώνας κατά του σύγχρονου Λεβιάθαν
- ΔΥΠΑ: Έρχεται voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους – Τι προβλέπει
- Μπραντ Πιτ: Έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του




