Αναίρεση από τον Αρειο Πάγο βουλεύματος για τον Ευάγγελο Καλούση
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ως προς το σκέλος που αποφάσισε να μην απευθυνθούν κατηγορίες κατά των Ευ.Καλούση και των δικηγόρων Δ.Δημοσθένους και Ν.Αθανασόπουλου.
30
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ως προς το σκέλος που αποφάσισε να μην απευθυνθούν κατηγορίες κατά των Ευ.Καλούση και των δικηγόρων Δ.Δημοσθένους και Ν.Αθανασόπουλου.
Στην περίπτωση του Ευάγγελου Καλούση οι κατηγορίες αφορούσαν παθητική δωροδοκία δικαστή και διακεκριμένη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατεξακολούθηση.
Στην περίπτωση των δύο δικηγόρων οι κατηγορίες αφορούσαν ενεργητική δωροδοκία δικαστή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι οι δύο δικηγόροι είχαν καταθέσει χρηματικά ποσά στο λογαριασμό του Ευ.Καλούση.
Ο αντεισαγγελέας ζητά να συνέλθει εκ νέου το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών που θα συγκροτηθεί από άλλους δικαστές για να εξετάσει την αίτηση αναίρεσης που άσκησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Ρουσόπουλος πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 16ου συνεδρίου της ΝΔ που θα διεξαχθεί 15-17 Μαΐου
- Ο Μπαρτζώκας εμφανίστηκε σε βιντεοκλήση στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και έγινε viral (pic)
- ‘Εγκλημα, τέχνη και Sopranos: Το MoMI τιμάει τη σειρά που εγκαινίασε τη νέα «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης
- Υπ. Παιδείας: Δεν θα προσμετρώνται απουσίες από ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού – Τα δικαιολογητικά
- Κακοκαιρία Kristin: Προβλήματα στην Ηλεία – Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένοι δρόμοι
- Νοκ-άουτ και από το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός ο Κέντρικ Ναν
