Θέλω να φύγω από τη Ρεάλ με ψηλά το κεφάλι, δηλώνει ο Μπέκαμ
Την επιθυμία και ταυτόχρονα την ελπίδα του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι για τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Επιθυμία μου είναι να φύγω με ψηλά το κεφάλι» είπε ο 31χρονος μέσος, που δεν θέλει να μείνει σε αγωνιστική απραξία μέχρι το τέλος της σεζόν.
Την επιθυμία και ταυτόχρονα την ελπίδα του να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι για τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Ο 31χρονος Άγγλος μέσος δεν θέλει να παραμείνει σε αγωνιστική απραξία μέχρι το τέλος της περιόδου.
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μην αγωνίζομαι, γιατί θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω απελπισμένα να παίξω. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί, αλλά οφείλω να συνεχίσω να προπονούμαι» είπε σχετικά ο παροπλισμένος από τον Φάμπιο Καπέλο, Αγγλος σούπερ σταρ.
«Επιθυμία μου είναι να φύγω με ψηλά το κεφάλι από τη Ρεάλ Μαδρίτης» κατέληξε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.