Εγγυητική επιστολή 3 εκατ. ευρώ από την Lannet στον ΟΤΕ
Η Lannet Communications ανακοίνωσε ότι προέβη σε δέσμευση των απαραίτητων κεφαλαίων και το αργότερο εντός 48 ωρών θα καταβάλει στον ΟΤΕ εγγυητική επιστολή 3 εκατ. ευρώ, σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών της 26ης Ιανουαρίου.
27
Η Lannet ανακοίνωσε ότι προέβη σε δέσμευση των απαραίτητων κεφαλαίων και το αργότερο εντός 48 ωρών θα καταβάλει στον ΟΤΕ εγγυητική επιστολή 3 εκατ. ευρώ, σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών της 26ης Ιανουαρίου, η οποία απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής επί ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας εναντίον του ΟΤΕ.
Η εταιρεία, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, προχωρά στη συγκεκριμένη ενέργεια αφού η διοίκησή της εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα για την προάσπιση των συμφερόντων των μετόχων της.
Με την καταβολή της εγγυητικής επιστολής, η εταιρεία αναμένει την πλήρη αποκατάσταση του δικτύου της, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο ΟΤΕ με την ανακοίνωση του στις 24 Ιανουαρίου.
Η εταιρεία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «θέλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι οι επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία από τη διακοπή της διασύνδεσης ήταν περιορισμένες και μόνο κατά τις πρώτες ώρες της διακοπής. Η εταιρεία σήμερα έχει αποκαταστήσει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα και εξυπηρετεί σχεδόν το σύνολο της κίνησης αξιοποιώντας τη πλεονάζουσα χωρητικότητα που προέκυψε από τη συγχώνευση των δικτύων της Lannet με την TelePassport, αλλά και με αναδρομολόγηση της κίνησης».
»Κατά συνέπεια η διοίκηση εκτιμά οτι οι οικονομικές επιπτώσεις από την διακοπή αυτή στα αποτελέσματα της εταιρείας του τρέχοντος μήνα είναι μέχρις στιγμής επουσιώδη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Συμφωνία Καναδά – Κίνας στους δασμούς – συνεργασία στις επενδύσεις
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China
- Η Επιτροπή των Νόμπελ απαντά στη Ματσάδο: Το Βραβείο και ο βραβευθείς δεν χωρίζονται
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»