
Πακιστανός, μάρτυρας υπεράσπισης του Τζ.Ασλάμ, καταγγέλει απόπειρα απαγωγής του
Απόπειρα απαγωγής και εκφοβισμού του, τα Χριστούγεννα, από 8 άτομα μεταξύ των οποίων και «συνεργάτης» της πακιστανικής πρεσβείας, καταγγέλει νεαρός Πακιστανός, μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας στη χώρα μας Τζ.Ασλάμ.
27
Απόπειρα απαγωγής και εκφοβισμού του, ανήμερα των Χριστουγέννων, από 8 άτομα μεταξύ των οποίων και «συνεργάτης» της πακιστανικής πρεσβείας, καταγγέλει νεαρός Πακιστανός, μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας στη χώρα μας Τζαβέντ Ασλάμ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», ο νεαρός ονομάζεται Μοχάμεντ Αρίφ, είναι 21 ετών και ήρθε στην Ελλάδα το 2004.
Όπως είπε, στις 10 το βράδυ των Χριστουγέννων 8 άτομα πήγαν στην πρώην του κατοικία, στον Ταύρο, και τον αναζήτησαν και απείλησαν όσους ήταν στο σπίτι ότι δεν θα φθάσει ζωντανός στη δίκη της 16/1/2007 αν δεν αλλάξει όσα τώρα πλέον ισχυρίζεται.
Ο Αρίφ κατήγγειλε ότι έπειτα από έντονες πιέσεις και υπόσχεση «δώρου» 3.000 ευρώ, κατέθεσε εις βάρος του Τζαβέντ Ασλάμ ότι συμμετείχε σε παράνομο κύκλωμα μεταφοράς μεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι το κατηγορητήριο εις βάρος του Ασλάμ και το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε βασίζονται και στη δική του «μαρτυρία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»